Dranken

Bieren, Wijnen en Whiskeys

Drank

Wisselende speciaal bieren!

Met Grolsch als pils is café de Lijst al onderscheidend in Hoogeveen. En met 3 wisseltaps en Guinness en Pilsner Urquell vast op tap maakt het nog completer.

De 3 wisseltaps worden zo speciaal mogelijk bezet gehouden. Zo heeft de Brutus van Maximus er al uit mogen stromen en de N'íce Chouffe stroomt er in de winter lekker door! De Schelde brouwerij mag ook zeker in dit rijtje niet vergeten worden. Ook voor de speciale seizoens biertjes kunt u bij café de Lijst terecht.

Op fles biedt het café u ook nog 20 soorten, van de welbekende Grimbergen en Duvel naar London Porter en Donder & bliksem van de Molen is er voor elke smaak iets te vinden.

50 Soorten Whiskeys

Mocht u geen bier liefhebber zijn kunt u altijd een lekkere whisky proberen uit onze kast met ongeveer 50 soorten, denk hierbij aan merken als Lagavulin, Oban, Caol Ila en The Wild Geese.

Gespecialiseerd in wijnen

Uitbater Henry Stoefzand is het afgelopen jaar via wijncursussen en proeverijen bekwaam geworden in het herkennen van goede wijnen. Deze kennis gebruikt hij nu om zijn klanten een ruime keuze uit goede wijnen voor te zetten.